MALATYA / BATTALGAZİ - Hasırcılar İlkokulu

Hasırcılar İlkokulu

Okul yolu sk. No13 Hasırcılar mah. BATTALGAZİ/MALATYA
Vizyon
“Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin… “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın…” “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın…” “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…”
Misyon
“Biz Hasırcılar İlkokulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler,kazandırmak için varız.”
Öğretim Şekli :Tekli
08.30-14.50
Fueloil
Motaş (Özel Halk Otobüsü) 255 nolu otobüsleri
Taşımalı eğitim öğrencileri için mevcut.
Malatya 16 km Battalgazi 7 km
Satranç, Futbol Turnuvaları